Meer dan 50 jaar ervaring in houtskeletbouw

Voordelen van houtskeletbouw

  • Ontdek de voordelen van houtskeletbouw
  • De voordelen van houtskeletbouw 1
  • Voordelen van houtskeletbouw 2
  • Houtskeletbouw heeft veel voordelen

De voordelen van houtskeletbouw zijn navenant: u krijgt een duurzame nieuwbouwwoning tegen een betaalbare prijs, die we bovendien helemaal volgens uw smaak optrekken. Want voor aannemer Primabouw in Maldegem komen de wensen van de klant altijd op de eerste plaats

Los van de vele andere voordelen van houtskeletbouw – droge bouwmethode, lichte constructie, snelle uitvoering en uitstekende isolatiemogelijkheden – is een duurzame nieuwbouwwoning ook gewoon comfortabel. Zeker als u werkt met een aannemer die klantgerichtheid voorop stelt, en dat koppelt aan een diepgaande liefde voor hout. Primabouw in Maldegem is graag die aannemer.

Jarenlange ervaring in houtskeletbouw

Bouwfirma Primabouw is een van de oudste bouwbedrijven van Vlaanderen. Die jarenlange expertise en ervaring in houtskeletbouw nemen we graag mee in uw nieuwbouwproject, zodat u geniet van een merkbare meerwaarde.

Samen op weg naar uw energiezuinige woning

Bij Primabouw bent u zeker van een persoonlijke en doorgedreven begeleiding: van eerste ontwerp over indiening van de stedenbouwkundige vergunning tot oplevering. Bovendien vertellen wij u graag van welke premies en andere voordelen u bij houtskeletbouw geniet, en helpen wij u bij de aanvraag daarvan.

Wilt u meer weten over houtskeletbouw? Of bent u al klaar voor een duurzame toekomst in uw nieuwe houtskeletwoning? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.