Meer dan 50 jaar ervaring in houtskeletbouw

Voorbeeldwoning houtskelet

Meer en meer mensen kiezen voor houtskelet als bouwwijze. Logisch ook: deze duurzame structuren garanderen droge bouwmethode, lichte constructie, snelle uitvoering en uitstekende isolatiemogelijkheden. Als u een voorbeeldwoning in houtskelet ziet van aannemer primabouw beseft u dat wij dé ambassadeurs zijn van deze kwaliteitsvolle, efficiënte bouwprocedure.

Houtskelet is een duurzame bouwoplossing. Primabouw in Maldegem bouwt voor u een energievriendelijke nieuwbouwwoning, waar u kant-en-klaar instapt. Omdat wij bovendien een kleinschalig bouwbedrijf zijn, kunnen wij onze vaste kosten en dus uw prijs tot een minimum beperken. Wat meer is: u bespaart ook in de toekomst, want de stookkosten in onze houtskeletwoningen liggen dankzij de doorgedreven isolatie een flink stuk lager.

Duurzame voorbeeldwoningen

Houtskelet duurzaam en comfortabel? Klinkt allemaal aantrekkelijk, maar u wilt ongetwijfeld met eigen ogen kennis maken de voordelen van deze ecologische woningen. Dat kan: u kunt in onze werkplaats het constructieproces bijwonen, of een voorbeeldwoning in houtskelet bezoeken.

Specialisten in houtskelet

Primabouw is al zestig jaar actief in de bouwsector en heeft van houtskeletwoningen zijn specialiteit gemaakt. Overweegt ook u een duurzame nieuwbouwwoning? Vraag dan gerust een prijsvoorstel aan. En wees gerust: onze offertes zijn transparant en eenduidig. Onverwachte meerkosten zijn er niét. De prijs op de offerte is de prijs die u effectief betaalt.

Hebt u vragen of wilt u een voorbeeldwoning in houtskelet bezoeken? Neem gerust contact op met ons!