Meer dan 50 jaar ervaring in houtskeletbouw

Energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen is niet alleen een zegen voor de toekomst, maar ook voor uw portefeuille, omdat de stook- en andere kosten sterk dalen. Bovendien bouwt Primabouw de nieuwbouwwoning helemaal volgens uw stijl- en smaakvoorkeuren.

Energiezuinig wonen is bij Primabouw in Maldegem géén synoniem met standaardproductie – wel integendeel. Wij bouwen de nieuwbouwwoning volgens de stijl, indeling en afmetingen die u wenst. Uw tevredenheidgaranties? Klantgerichte aanpak, jarenlange ervaring en de modernste computerprogramma’s. Het resultaat? Geïndividualiseerde architectuur tegen een heel scherpe prijs.

Energiezuinig wonen: match tussen verleden en toekomst

Aannemer Primabouw heeft zestig jaar ervaring en dus een rijk verleden in de bouwwereld. Dat koppelen we aan een duurzame toekomstvisie, door meer en meer te focussen op houtskelet. Daarbij kiest u tussen een lage- of heel-lage-energiewoning. Wil u een warmtepomp, een zonneboiler of fotovoltaïsche zonnepanelen als extra energievriendelijke oplossingen? Ook die kunnen wij perfect plaatsen.

Primabouw: duurzaamheid voorop

Wij nemen het concept energiezuinig wonen heel ruim op. Zo bouwen we niet alleen duurzame woningen, we voeren ook een duurzaam houtbeleid. Al ons hout komt uit het uiterste noorden van Scandinavië. Na ontginning moet er volgens gindse strenge wetgeving een grotere oppervlakte heraangeplant worden. Uw houten nieuwbouwwoning zorgt er met andere woorden voor dat er méér hout wordt gecreëerd!

Zelf meebouwen aan uw energiezuinige woning?

Nog een voordeel van een houtskeletwoning is dat u er, mits u over enige handigheid beschikt, zelf aan kunt meebouwen. U kunt heel wat klussen gemakkelijk uitvoeren, en wij begeleiden u daar graag bij. Op die manier bespaart u nog eens extra op uw sowieso al scherpe bouwprijs.

Meer weten over energiezuinig wonen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte of al even vrijblijvende afspraak aan!